Baza wiedzy
Czy kilku użytkowników może jednocześnie pracować nad jedną transkrypcją?
Wspólna edycja: jeśli pracujesz w zespole, kilku użytkowników może zalogować się jednocześnie z różnych komputerów. Na przykład pierwszy poprawia pierwsze 30 minut godzinnego nagrania, a drugi — resztę. Po wylogowaniu i ponownym otwarciu pliku każdy widzi poprawki drugiego.
Najczęściej czytane w tej kategorii
Potrzebujesz dodatkowych informacji?
Nasz dział wsparcia jest do Twojej dyspozycji!
Skontaktuj się z nami